Sjamanistische geneeswijzen
voor mens en dier

Sjamanistische geneeswijzen

Sjamanisme

rainbow healing

Sjamanisme is een traditioneel geloof en gebaseerd op de veronderstelling dat de zichtbare wereld met onzichtbare krachten of geesten is doordrongen die het leven van de levenden beÔnvloeden. Het woord sjamaan is voortgekomen uit het Siberische Toengoezisch (Evenks) en betekent letterlijk: hij (of zij) die weet. Deze tradities hebben over de hele wereld sinds prehistorische tijden bestaan.

Sjamanistische healingen en rituelen

Soul retrieval en trauma healing

De kracht van een sjamanistische healing is dat het inwerkt op een diep bewustzijnsniveau, een niveau waar we normaliter via reguliere therapie niet of nauwelijks bij kunnen komen. Dit bewustzijnsniveau wordt ook wel soul of het causale veld genoemd - het veld waar als het ware (een deel van) de oorzaken van onze gedragingen, gevoelens en gedachten zijn te vinden.† De healer heeft tijdens de sessie toegang tot die lagen van het bewustzijn waarin bijvoorbeeld een trauma zich heeft vastgezet en deze op dat niveau kan op lossen.

Dit is een zeer krachtige vorm van healing, waarbij de meer reguliere technieken zoals het herbeleven van het trauma, het begrijpen ervan, en het bewust verwerken overbodig zijn. Als een trauma zich op soul niveau herstelt, dan zal je hele systeem zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheid.

Je ligt tijdens de behandeling met enkele dekens over je heen. Soms is men zich tijdens de behandeling bewust van de ingreep en ontstaat er een weldadige rust of een gevoel van vreugde of kracht direct na de behandeling. Soms is men zich niet bewust van de ingreep en zal men zich geleidelijk aan beter gaan voelen, zonder dat men precies aan kan geven waarom dat gebeurt. Het maakt na een aantal healingen een einde aan een periode van pijn, angst, onmacht en onzekerheid om als vanzelf weer dingen te gaan doen waar je blij van wordt en/of energie van krijgt

Ancestor healing en rituelen

natuur


Sommige trauma's, angsten of denkwijzen blijken nog veel verder te zitten dan vanuit je eigen leven. Deze angsten of denkwijzen beinvloeden je levensvreugde en levenskracht zonder een enkel idee te hebben waarom je zo handelt, denkt of voelt. Vaak blijken deze uit je voorouderlijn te komen.

Mocht je hier vrij van willen zijn dan is dat ook mogelijk. In overleg met de spirits zal ik een ritueel voorbereiden die we samen gaan doen om dit stuk te draaien zodat je weer in je eigen levensenergie komt te staan. Ook kun je kiezen om dit soort rituelen samen met je familie te doen.

Astrologie

Astrologie is een zeer oude methode om met behulp van planeetstanden menselijke eigenschappen te bepalen en toekomstvoorspellingen te doen. Volgens de oude astrologie, hebben planeten of sterren die net boven de horizon staan op het moment dat de zon de horizon raakt, iets te vertellen en daarom kregen deze een godennaam en betekenis. In het Europa van voor de komst van het christendom was astrologie een wezenlijk onderdeel van de verschillende godsdiensten, men ging uit van "Zo boven, zo beneden". Er was ook geen onderscheid tussen astrologie en astronomie, die splitsing is pas na de middeleeuwen gekomen.


Astrologie Iedereen kent zijn eigen sterrenbeeld (de plaats waar de zon staat op het moment van je geboorte) en sommigen weten ook wat hun ascendant is (het sterrenbeeld dat aan de horizon staat op het moment van je geboorte) Maar waar stond de maan op je geboortedag, of mercurius, mars, venus etc.? Behalve dat de plaatsing van deze planeten laat zien hoe jij communiceert, omgaat met je energie, je eerste contacten maakt etc, zijn er ook planeten en sterren die informatie kunnen geven over jouw levensles en de gaven en struikelblokken die je mee gekregen hebt in dit leven. Hier ga ik tijdens een consult dan ook graag dieper op in.
Ik werk met Astrologie om samen met de cliŽnt te zien waar hij of zij momenteel staat, waar de knelpunten zijn en op welke wijze de balans gevonden kan worden.

Hulp van de natuur

Als extra steun voor lichamelijke en geestelijke ongemakken maak ik gebruik van:
Kruidentincturen,
Bloesemremedies,
EssentiŽle oliŽn,
Celzouten,

"Fly your flight and sing your own song."Sun Crow

Telefoon: 076-5151574
Mobiel: 06 49821710
Email: info@praktijkcheiron.nl

© www.mijn-eigen-website.nl (design)