Sjamanistische geneeswijzen
voor mens en dier

The Shamanic Way

Meditatie

Het is belangrijk voor iedereen, die zich bezig houdt of bezig wil houden met innerlijke rust en/of spiritualiteit, om te weten hoe je in een staat van stilte komt. Door jezelf hier in te trainen, geef je jezelf de ruimte om in een staat van ZIJN te komen, in een staat van totaliteit.

meditatieWij hebben wekelijks meditatierituelen voor zowel beginners als gevorderden. Een sjamaanse meditatieritueel wordt begeleid door sjamaanse drums, ratels, chanten en muziek, afgewisseld met stilte. Deze oeroude geluiden maken een sfeer waardoor je volledig tot rust komt. Verder is het donker in de ruimte, zodat je de buitenwereld even kan laten voor wat die is en je aandacht naar binnen kunt keren.

De meditatie brengt het denken tot rust waardoor je in een andere staat van perceptie komt. Beelden en gevoelens wisselen zich af met heldere inzichten over je persoonlijke situatie. Door de intensiteit van het ritueel kunnen er processen op gang worden gebracht die misschien al jaren waren gestagneerd en kan in belangrijke mate bijdragen aan een harmonieus leven.


De meditatie avonden worden regelmatig op zondagavond gehouden. De data zijn te vinden op de agenda van Crow Society The Shamanic Way www.crowsociety.com

zondagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.
De bijdrage is 15,00.

sjamaan sun crow

Graag vooraf aanmelden per mail of telefoon.
Je bent van harte welkom.

Telefoon: 076-5151574
Mobiel: 06 49821710
Email: info@praktijkcheiron.nl

"The power of inner silence is the force of life." Sun Crow

© www.mijn-eigen-website.nl (design)