Sjamanistische geneeswijzen
voor mens en dier

Sjamanistische geneeswijzen

MONGOOLSE SPIRIT GROOTMOEDER YANTUU IN HET WESTEN

ovoo

In 2010 ontmoette ik op een heilige berg (ovoo) in Mongolie, de Sjamaan (Buu) van de stad en beschermer van deze heilige berg.
We hadden al van elkaar gedroomd. De ontmoeting was hartverwarmend, maar niet onverwacht. Ik werd uitgenodigd voor de vuurceremonie die hij reeds gepland had speciaal voor die avond.

vuurceremonie 1


De heilige berg bezocht ik, omdat spirit Grootmoeder Yantuu me in dromen en visioenen exact uitgelegd had waar zij vandaan kwam en waar ik moest zijn. Tijdens de vuurceremonie die avond werd ik gekend, geaccepteerd en geïnitieerd door de Khariin Buu Nar (groep van Black Shamans of Mongolië).

Augustus 2012

In de zomer van 2012 werd ik meerdere malen "geroepen" om terug te gaan. Natuurlijk wilde ik graag, maar de financiele middelen waren er niet naar. Het roepen en trekken werd steeds meer en tja, als alles wijst naar Mongolie,dan komt daar een oplossing. De oplossing kwam van mijn familie die de financien gaven om de reis te betalen.

3181 De wederontmoeting met Dombov, Oyun en de rest van de familie was emotioneel en vol wederzijdse liefde en respect. Ze vertelden me waarom zij en hun spirits me dringend verzocht hadden te komen. De spirit (grootmoeder Yantuu) wilde met me mee naar het westen en daarvoor zouden er rituelen en ceremonies gedaan moeten worden op de Mongoolse wijze.

3182 Nog geen 2 uur later begon de eerste ceremonie en werd verteld door Spirit Grootvader hoe de rituelen zouden moeten verlopen en hoe mijn "kostuum" er uit zou moeten zien. Alles werd tot in de details uitgelegd, de vorm van de jas, de kleur, de symbolen, bellen, huiden, de laarzen, hoofdtooi en andere heilige voorwerpen.
Dit alles moest binnen 2 dagen klaargemaakt worden en zoals dat gaat in Mongolië, werden de stamleden opgetrommeld en begon iedereen vol liefde en respect zijn taak te verrichten om aan de wensen van spirit Grootvader te voldoen.

De officiele ceremonie zou op 31 augustus 2012 om 17.40 uur zijn en voor die tijd zou alles klaar moeten zijn en de rituelen gedaan zoals doorgegeven.

mongoolse sjamanen In de dagen voor de officiële éénwording met Spirit Grootmoeder Yantuu, liet ze zich steeds meer zien en haar energie was erg sterk. Samen met de familie en mijn tolk - uiteindelijk ook Tushee (begeleider van de sjamaan en zijn/ haar spirit) hebben we veel plezier en kolderieke momenten gehad door haar hernieuwde aardse ervaringen.

Grootmoeder Yantuu heeft geleefd in de 13e - 14e eeuw in Mongolië en laat zich momenteel zien als een liefdevolle, krachtige energie die zowel helend als confronterend is. Ze heeft een goed gevoel voor humor en heeft de gave harten te openen en de schaduwkanten van de ander bewust te maken en ze te transformeren.

ceremonie

Na het hebben voltooid van 9 dagen ceremonie en ritueel terug in Nederland, zal ze op de gebruikelijke traditioneel mongoolse wijze Grootmoeder Yantuu tijdens de geplande ceremonie avonden aangeroepen worden, geassisteerd en begeleid worden door (Tushee) Sabine Engelen - Laughing Bear en haar team.

Je bent van harte welkom om op één of meerdere van deze avonden aanwezig te zijn. De geplande avonden staan op de agenda van Crow Society The Shamanic Way www.crowsociety.com

De bijdrage van deze avond is € 20,00 per persoon en natuurlijk staat de thee (en mongoolse thee) klaar.

Yantuu team

You are welcome!

Sun Crow - Grandmother Yantuu (Yan-Tôh)
&
haar assistenten

"If you walk the path of life, you have to find your own destiny." Sun Crow

© www.mijn-eigen-website.nl (design)